The Vita Space The Vita Space: CARA TERPANTAS BUAT LINK WASAP!!

Thursday, 10 August 2017

CARA TERPANTAS BUAT LINK WASAP!!


Best kan? Buat link tanpa terang-terangan nampak nombor telefon.
Ok jom belajar.

1) Register dulu di https://manage.wasap.my/index

KLIK DAFTAR PERCUMA SEKARANG. JANGAN RISAU MEMANG PERCUMA PUN.



2) Isi maklumat dengan lengkap. 

Ikut la nak isi nama kau ke nama mak ayah ke janji tulis emel kau. 






3) Kemudian,  Kat sini KLIK ADD LINK!




4)  Kat sini kau jangan blur. Lek je lek je.

Dalam kotak link tu kau reka la nak tulis apa pun. 

Kat bawah tu kau tulis nombor telefon.

Contoh link : http://sayanakcantikmacampajura.wasap.my/

Atau

http://izinkanakumencintaimu.wasap.my/

Ha baru kau tau..ahahaha





4) Tadaaa dah siap pun. Boleh copy link tu letak di facebook bisnes kau.

Senang kerja customer kau.

Klik je terus sampai ke seller.

Bereh! 






SELAMAT MENCUBA OK =)


FB : Syaheera Young Rockie
IG: @syaheerabeautyshop
Blog : http://www.thevitaspace.blogspot.my/




Thanks for Reading! Feel free to leave comments!

0 comments:

Post a Comment